OPRINDELSE

Den nordiske flora er et enestående grundlag for at skabe produkter til børn. Det kølige klima udtrækker livsprocesserne og forlænger modningen i urter og blomster hen imod større kompleksitet og kraft. Dette er, sammen med lyset fra sommerenes lange dage, den rene luft og det klare vand, unikt når nordiske planters særlige aktive ingredienser dannes.

INGREDIENSER

ØKOLOGISK KÆMPENATLYS: Kæmpenatlys (Oenothera biennis) er rig på linolensyre, der bl.a. virker fugtighedsbevarende og blødgørende.

ØKOLOGISKE HYBENKERNER: Hybenkerne (Rosa canina) indeholder C-vitaminer, der bl.a. hjælper med at holde huden fugtet. Hybenkerne indeholder også galaktolipider, der virker antibakterielle og dæmper rødme og gener ved eksem.

ØKOLOGISK MORGENFRUER: Morgenfrue (Calendula) er rig på linolensyre, der bl.a. virker fugtighedsbevarende og blødgørende.

ØKOLOGISK HJULKRONE: Hjulkrone (Borago officinalis) har en beskyttende effekt og er rig på gammalinolensyre, der mindsker risiko for forekomst af ny arp og genopretter fugtighed i huden.

ØKOLOGISK HAVTORN: Havtorn (Hippophaë rhamnoides) virker både regenererende og bakteriehæmmende. Havtorn indeholder desuden omega 3,6,7 og 9, der hjælper med at opretholde hudens fugtbalance.

ØKOLOGISK KAMILLE: Kamille (chamomilla recutita) indeholder apigenin, der blandt andet beroliger den sarte babyhud og virker anti-inflamatorisk.

Havtorn plukke Vild Nordisk Natur