VI UDVIKLER SPECIALPRODUKTER MÅLRETTET BØRNS INDIVIDUELLE BEHOV

Kulde og varme, tør luft, bad, og af- og påklædning påvirker barnets hud og dermed trivsel og udvikling. Det er vores fokus. Vi har sat os for at udvikle de bedst mulige produkter uden dufte og kemi til helt specifikke behov.
Kaempenatlys Vild Nordisk Natur
Ingredienser plukke Vild Nordisk Natur

VI FINDER VORES AKTIVE INGREDIENSER I NORDEN

Nordens flora er noget helt særligt. Det kølige klima påvirker livsprocesserne og forlænger modningen i urter og blomster. Det giver planten en helt unik kompleksitet og kraft. Dette er sammen med lyset fra sommerens lange dage, den rene luft og det klare vand med til at danne enestående aktive ingredienser. Når vi udvikler produkter er det netop de ingredienser, der er udgangspunktet. Vi finder dem overalt i Norden og tilgodeser kun effekt og sikkerhed, når vi sammensætter produktet.

VI BRUGER UDELUKKENDE CERTIFICEREDE ØKOLOGISKE RÅVARER

Måden vi sammensætter produkter på er med til at påvirke både naturen og dit barn. Ikke kun i denne generation, men i mange generationer ud i tiden. Derfor er det vigtigt, at vi ikke kun følger standarden, men hele tiden rykker grænsen mod mere økologi og mere trygge produkter til dit barn.

VI ER EKSTERNT KVALITETSKONTROLLERET OG SIKKERHEDSCERTIFICERET

At udvikle og fremstille de sikreste produkter, er også et spørgsmål om at erkende vigtigheden af konstant at udvikle og opdatere sine processer. Det gør man bedst ved at bruge eksterne eksperter, når kvaliteten og sikkerheden skal vurderes. Vi tror på, at denne erkendelse løfter vores standarder og giver mere tryghed om vores produkter.

VI UDVIKLER OG FREMSTILLER ALLE PRODUKTER I NORDEN

Når man ikke vil gå på kompromis og vil have den højeste kvalitet, er det vigtigt at kunne følge med, når ingredienserne forarbejdes, og se produktet blive til. Derfor er det nødvendigt hele tiden at være tæt på fremstillingsprocessen. Alle Vilds produkter udvikles og fremstilles derfor i Norden, hvor tillid og respekt for håndværket er vigtigere end alt andet.

Vig Kyst Vild Nordisk Natur