HANDELSBETINGELSER

Betaling

VILD IVS modtager betaling med VISA, Maestro og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

VILD IVS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

Levering

Vi sender alle varer som pakkepost, da det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til PostNord (med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os efterfølgende. Vild Ivs er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres).

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer.

Vi  bestræber os på en hurtig levering, hvis du bestiller en lagervare inden kl. 12.00 på en hverdag så sendes pakken samme dag. Hvis varen ikke er på lager vil vi så vidt muligt underrette dig om forventet leveringstid. Skulle der imod forventning opstå forsinkelser hos det valgte fragtfirma kan Vild ivs dog ikke drages til ansvar. Vær opmærksom på, at leverancer til Bornholm og andre småøer i visse tilfælde kan vare op til 4 dage.

Forsendelse i Danmark

Alle pakker sendes via PostNord og kan trackes.

Levering i Danmark uden omdeling: 19 DKK

Levering i Danmark med omdeling: 39 DKK

Levering i Danmark på erhvervsadresse med omdeling: 39 DKK

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

VILD IVS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

VILD IVS
Ole Maaløes Vej 3
2200 København N

Mærk tydeligt pakken med ”RETUR”.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

 

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores online store.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på store@vildnordisknatur.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her https://www.emaerket.dk/external-files/pdf/standardfortrydelsesformular.pdf

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, hvis emballagen er brudt, eller der på anden måde kan sås tvivl om indholdets kvalitet og holdbarhed. Har ydre-emballagen kosmetiske mærker eller skræmmer tager vi gerne varen retur.

Hvis varen er håndteret udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må ikke afprøve varen, og ikke tage den i brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores online store, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: store@vildnordisknatur.com